pondělí 22. dubna 2013

T-Mobile aneb znovu nové tarify

     Od představení nových tarifů T-Mobilu oběhlo sotva týden, a máme tu aktualizaci jejich nabídky. Jestli sem v minulém článku hovořil o podobnosti T-Mobile tarifu s O2 tarify, tak teď mohu s čistým svědomím říci, že nově  představené a ktualizované tarify T-Mobile jsou přesnou kopíí těch od O2. Cena a všechny podmínky jsou na chlup stejné, jediný rozdíl je v měsíčním limitu dat (FUP), který T-Mobile zvedl oproti O2 o 0,5GB. To je slušný krok. Dotované telefony byly také zrušeny a zaveden splatkový prodej. Nicméně pokud budete chtít telefon na splátky bez navýšení, smiřte se z úvazkem. A to rovnou na 24 nebo 26 měsíců. Splátky můžete rozvrhnout od jedné až do 23 splátek.
     Takže všehny tři velké hráče na našem mobilním trhu jsme probrali (u Vodafonu počkáme s čím se ještě předvede do konce měsíce jak avizoval), a teď se podíváme na zoubek jak je to s virtuálama. Blesk mobile. S jeho 2,5,-Kč/min a sms za 1,5,-Kč nejde o nic vyjmečně zase tak levného a výhodného. Cena za minutu je celkem nízká, nicméně nijak revoluční nebo vyjmečná. Air Telecom (nepléct s Air mobile) oznámil vstup na trh před pár dny. Nicméně hned vyplulo na povrch několik zvláštností. Například z tiskové zpravy, kde se označoval jako plnohodnotý operátor nebol zřejmé jak si poradí s GSM sítí. Ano jedlo se v podstatě o koupi Ufona le ten disponuej pouze CDMA sítí. Nakonec se v pátek ukázalo, že pozadí je opravdu zajímavé. Jde o zaštícení jistou firmou, která ma smlouvu s T-Mobile a může nabízet neveřejně své služby.
Aby byla tato podmínka splněna, stanete se členem U:fon klubu.
     Vstup na trh virtuálních operátorů a možná nabízení i nových neomezených tarifů chystá spusta dalších hráčů. V čele s TESCO mobile, Air mobile. Nechme setedy překapit, jestli se neukáže nějaký ještě výhodnější neomezený tarif a slovo reveoluce se nestane každodenní součástí našich životů, dokud neomrzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat